miercuri, 11 martie 2009

Astazi

Astazi Maria a aruncat cu o jucarie pe jos, cand ieseam din camera, iar cand a vazut ca ma intorc s-a trantit repede pe burtica si a inceput sa planga. Stiu pentru ca a repetat miscarile, insa de data asta am si vazut. Nu am mai ridicat-o ca prima data sa o impac si sa o pup, ci m-am dus langa ea si i-am dat de inteles ca am prins jocul si am inceput sa radem impreuna. Nu a mai repetat. Ea nu plange cand se loveste, asteapta sa fie ridicata doar afara, probabil din cauza hainutelor grele, unde parca foloseste un cric (isi ridica incet funduletul, indreptand picioarele si sprijinindu-se in maini pana ajunge intr-o pozitie care ii permite prin echilibristica sa se redreseze).
De cateva luni mananca singura, insa de cateva zile cand are chef imi ia mana si-mi arata ca vrea sa ii dau eu sa manace. Probabil i se pare amuzant. Asta seara era asa de obosita ca plangea din orice. A mancat totusi putin cu noi. Un picior de pui pe care lasasem doar putina carne, altfel nu e bun :D. Dupa ce s-a plictisit de rontait si-a adus aminte ca e obosita, si-a dat cu manuta peste fata si par si a cerut sa o duc la culcare. Nu am apucat sa o spal decat putin, a adormit in bratele mele, la san, in timp ce o mangaiam. Parul era atat de aromat ! :)) Somn usor, fripturici !

8 comentarii:

  1. Uite pe cine am gasit eu azi in blogosfera :)
    Pupa LalaD pe Maria cea frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Astazi Sophia a desenat canapelele crem cu pixul....Daca va mai ramane cate un oscior ni-l puteti trimite noua, si ea e mare fan, cateodata arunca toata carnea pe jos si roade fericita osul....

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela, asa e ! Daca e prea multa carne refuza osul. :)) Opera de pe canapele e durabila sau se poate curata ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Din fericire am reusit sa curat mare parte. Din nefericire s-a curatat si pielea cu totul...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Fripturici, poate te invata Eva niste trucuri super de aranjat parul cu diverse sosuri:))
    @Alina Daca te-a gasit Lala pot sa te gasesc si eu?
    @Mihaela Eva a desenat pe cearceafuri si pe perne cu o carioca

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, Adra ! Oricum ne gasim usor aici, nu ? Eu as zice totusi avantaj Sophia la desenat. :))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...