marți, 16 februarie 2010

Ce frumos faci mami lucruri bune!

Modelam toata ziua (tot weekendul as zice de fapt... si serile). Pictam la fel de des. Am studiat foarfeca si cutitul, astfel am scapat de tentatia de a le lua si fugi cu ele cand nu e mami atenta.
Am taiat ata, hartie, am taiat dupa linii simple desenate.

Am studiat si guma de sters. Un cap de ursulet devenea un balon, apoi o acadea, apoi un copac si in cele din urma o pisicuta cu ochii Mariei. Eu desenam, ea stergea, eu trebuia sa fiu creativa si sa completez ce ramanea. Cu albastru inchis, mami !


Maria a invatat sa ne ascunda pupici prin buzunarele hainelor. Tati arunca unul in sus, Maria sare sa-l prinda, apoi arunca si ea in aer cativa si striga sa nu-i pierdem. Alearga, sare, plonjeaza cu pupiceii in brate. Si Alexia isi doreste foarte tare acelasi lucru.

Ma admira in tot ce fac: mami, ce frumos speli tu vasele !

Mami, ce frumos faci tu lucruri bune!

3 comentarii:

  1. In primul rand multumim pentru post. intr-adevar Alexia isi doreste foarte tare acelasi lucru(" mami, eu cand o sa merg o sa ma plimb cu bicicleta?"...sau multe alte intrebari de genul acesta)Ea stie ca o sa mearga intr-o zi, este foarte curajoasa..si ne da si noua curaj.Frumoasa pisicutza din plastelina! Si Alexiei ii place sa modeleze.

    RăspundețiȘtergere
  2. mami ce frumos faci tu lucruri bune! multumim!
    imi plac tare mult activitatile voastre, venim la cursuri intensive :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Sabina, Alexia e o fetita extraordinara si curajoasa ! Va dorim multa multa sanatate si sa ne auzim cu vesti bune. :-*
    @Cristina, ce frumos ar fi ! va asteptam :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...