vineri, 5 martie 2010

1-4 martie. Am salutat primavara

From feb10

From feb10


Luni - zi extraordinara nr 1, Maria cu mami, soare, senin, trotuarele uscate si alergam mult, ne cumparam multe flori, ne intalnim cu tati la pranz. E asa extraordinar sa o vad dimineata, la lumina soarelui. Nu-mi plac wk pentru iesit prin Bucuresti, e aglomerat si orasul nu mi se pare prietenos. Mucisorii aproape au trecut. Dormim impreuna dupa-amiaza, ma tine de mana pana se trezeste.

Marti - zi extraordinara nr 2, Maria cu tati. Mami la servici, dar traieste ziua de parca ar fi cu ei. Haladuit prin parc vreo 3 ore, leagan, tobogane, mancat la restaurant, la terasa. Dormit impreuna, ii gasesc veseli si odihniti la intoarcere.

A fost un inceput bun de saptamana, final mai greu, trebuie sa-mi programez o vizita la cardiolog, dar intai sa gasesc unul bun. M-am saturat de doctori, iar situatia mea evolueaza mereu, nu ma plictisesc niciodata.

Pe drumul catre job si inapoi, care imi ia vreo 3 ore cu totul, ascult 1984 combinat cu Harry Potter. (Cartile in engleza pe care le-am gasit la prima cautare si care se combina irezistibil in mp3-playerul meu. Da, mi se face rau daca citesc in mers si alt timp de citit nu prea mai am.)

2 comentarii:

  1. Si mie imi place in mod deosebit lumina diminetilor senine! :) Acum 10 ani ma bucuram de ele si in weekend pentru ca era muuult mai liniste decat acum...Evoluam...din pacate...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar va pregatiseti de primavara! Cel putin dupa vestimentatie...

    Iti recomand eu un cardiolog fff bun, daca mai ai nevoie.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...