duminică, 14 noiembrie 2010

Dna Ceainic

Am gasit de curand o nota in telefon:
-Maurice ne asteapta acasa?
-Da
-Maurice a iesit din poveste?

Maurice fiind tatal lui Belle, din Frumoasa si Bestia si unul din personajele preferate ale Mariei.:)
Mai degraba una din intruchiparile ei. Este pe rand Maurice, Cip (cescuta simpatica), Inteleptul - piticutul, Habarnam sau prietena lui Arpagic, domnul Intuneric, domnul Zgomotos, domnisoara Sperietoare si lista continua.
In timpul conversatiilor sau pur si simplu in timpul mesei incepe sa-mi povesteasca despre Phillipe care s-a ratacit si a fugit speriat. Prima data am ciulit urechile. Oare despre cine vorbeste? Si mi-am dat seama ca spunea un episod din povestea lui Maurice, dar fara sa il demaste. Fantezia in forma asta face parte din viata noastra de vreun an.

Am fost pe rand Alba ca Zapada, doamna Firimitura, Belle sau Doamna Ceainic (de departe preferata ei).

From deMaria
pictura de Maria, aranjament de mami:)

Nu doarme cu un ursulet de plus in brate, ci cu o carte pe care nu reusesc de fiecare data sa o scot de sub ea. Epoca povestilor este una tare frumoasa si ni se potriveste de minune.:)

3 comentarii:

  1. M-a pufnit rasul la serviciu cand am citit ultimul paragraf. Parca-l vedeam pe Cata asnoapte, el a dormit cu cartea cu Gradinita, iar eu cu cea cu Bebe din burtica (ambele din colectia Dolto). L-am convins intr-un final sa puna cartea sub perna, ca nu-si gasea locul cu ea in brate :))
    Ce de personaje preferate are Maria, imi place cum le incorporeaza in viata ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lixa, deci suntem o ceata care dormim pe carti! :)) De luat de tot nici vorba, ca o cauta si noaptea, dar incerc sa i-o pun langa perna.:) In ro sunt foarte putine carti Dolto, chiar sunt f bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. A, si daca reusesc sa o fac sa fie Inteleptul sau Maurice, e foarte ascultatoare.:))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...