marți, 1 noiembrie 2011

Toate dorintele se implinesc

Maria
E D = sageata si arc.
E-ul ceva mai ascutit. 
Cum Maria e interesata de tot ce inseamna scris, desenat, hasurat (asta chiar e noua si venita din necesitatea de a colora la gradinita, bleah!), zilele au devenit din ce in ce mai colorate si pline de mici descoperiri. Ieri desena tornade si printese care se dau in leagane. Ea !:)) Astazi desena omuleti, porcusori, oite si pisicute. L-am vazut chiar si pe Flamanzila.:) Desenul a trecut intr-o noua dimensiune in doar cateva zile.
Asta seara, dupa desenat si citit povesti, m-a intrebat: "Mami, toate dorintele se implinesc?"

Sara
Se plimba singurica prin casa, a devenit mai curajoasa cu mersul singurica, turuie toata ziua si a invatat sa fluiere. Ii place sa dialogheze cu intonatie cu Maria. Mica mea a ramas la fel de iubitoare si blanda ca la inceput.

Intr-o dimineata, pentru mersul la gradinita, am schimbat-o, am imbracat-o, incaltat-o si urcat-o in mei-tai fara sa o trezesc. Abia dupa 10 min de mers pe-afara a deschis ochii si m-a fixat indelung. I'm in ♥!  A facut primii pasi la 9 luni si 4 saptamani (da, inca nu erau 10 :D), e jucausa, cu initiativa si hotarata, chinuita de dintisori si atenta la tot ce se intampla. Trimite pupici cu precizie catre noi toti si nu vorbeste cu strainii.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...