joi, 2 iulie 2009

Dimineti insorite

E de mirare cum atatea ploi si furtuni au lasat loc de fiecare data la dimineti frumoase si luminoase. Am salutat cocosul vechi de pe acoperis, am respirat aerul curat, m-am uitat in zare si am zambit de placere. E asa bine sa te uiti in departare si un lux de cand o am pe Maria. Privirea mea s-a oprit la distante de cel mult un metru, mereu alergand odata cu ea.

Florile sunt culese dintr-o poienita, proprietatea noastra. Ce frumos e sa ai margarete salbatice si ce frumos e sa ai poienite ! Ma simt rasfatata, pacat ca am parte de ele asa de rar.


Si revin cu privirea la calculator.

Ce bine ca nu merge conexiunea ! Respir usurata si ma uit din nou in departare.

3 comentarii:

  1. Ce frumoasa vacanta!! Si ce bine v-o fi, rasfatatelor!!! Distractie placuta in continuare!!! Imi place enorm buchetul de flori!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce atmosfera de La Medeleni ! (mai putin computerasul, frate bun cu al meu, asa mic pitic). Liniste, flori, aer curat si Maria dormind senina invelita in paturica ! Ce poate fi mai frumos?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce e frumos se si termina. :) Intr-un fel abia astept sa ajung si la Bucuresti, ne e dor de tati si de casa noastra, de zilele petrecute in doua, de micile tabieturi.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...