vineri, 2 octombrie 2009

Ce mai citeste Maria

Ieri am fost cu Maria la cumparaturi. Avea nevoi de hainute, am dat restart si la gradinita, a venit si toamna... Ocolesc cu grija hainutele cu sclipici, deja nu prea mai am din ce alege. Decathlonul m-a salvat cat de cat data trecuta. Ma opresc la Sergent Major si admir indelung noua colectie. Mi se pare totusi cam mare pretul unei bluzite si prefer sa nu cumpar.

Ne oprim la libraria Mladinska. Eu rasfoiesc cu aviditate cartile care-mi tot sunt aduse pe masa, Maria si-a luat o carticica, s-a dus in casuta sectiunii pentru copii, s-a asezat pe bancuta cu perne colorate si vorbeste tare cu personajele. Dupa ce o citeste, o duce la loc si ia alta pe care o rasfoieste tot acolo. B e singurul care studiaza carti in afara sectiunii pentru copii. Dau totusi 1,5 mil pe carti pentru Maria fara sa clipesc, B are voie sa-si ia o singura carte. Eu nu mai contez deocamdata, ma asteapta rafturi intregi pentru copii !

saptamana asta citim Enciclopedia celor mici (Ed Aquila)

4 comentarii:

  1. Bravo, Maria!! Deja enciclopedii??? Noi suntem inca la Alba ca Zapada si altele de acest gen...

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari!!!! uauuu, ce progrese ati facut voi...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Petro, noi jucam pe mai multe planuri. ;)
    Andreea, tocmai voiam sa bat in defensiva, cand am prins-o ca si-a luat singura carticica si a studiat-o mult si bine. Eu eram foarte adormita, altfel as fi participat si eu.

    Cartea o recomand tuturor, la fiecare varsta poti invata ceva nou din ea, sunt si joculete descrise, experimente, e un capitol mare cu animale, insecte, cate ceva pentru fiecare. E o carte pentru copii si parinti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un premiu te asteapta la mine!

    O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...