miercuri, 28 octombrie 2009

Din nou amandoua

Am facut cu mare emotie aceasta coronita. De fapt am facut doua, niciodata nu stii ce se poate intampla !


Astazi a fost prima activitate comuna la gradinita. Eveniment mult asteptat.
Dupa ce am depasit greul intrarii in cladire si a inteles ca stam amandoua s-a relaxat vizibil. Dupa ce m-am asezat pe scaun in sala a fost cuprinsa de veselie.

Am stat fiecare echipa copil-parinte la cate o masuta, pe scaunele alaturate, si am decorat un cosulet de toamna. Pe drumul de intoarcere, Maria a alergat fericita si cu mare viteza tot drumul, cu coronita pe cap. Eu tot cu viteza si cu mana intinsa dupa ea, cautand pe bajbaite sa o prind ori de haina, ori de mana, la fiecare straduta sau obstacol pe care-l depaseam. Drum pe care de obicei il facem doar in brate si cu ea agatata foarte strans de gatul meu, cu capul lipit de mine. In toata aceasta nebunie nocturna (se insereaza cam devreme :) ) m-a atras la un tobogan, mi-a strigat sa stau pe banca in timp ce ea alerga din nou pe sus sau pe jos. Cat pe ce sa-i urmarim un coleg de care nu mai voia sa se desparta.
Imi doresc sa ii fi schimbat putin perceptia despre gradinita ziua de astazi, sa fi contat mai mult timpul petrecut impreuna in gradinita.


4 comentarii:

  1. foarte frumoase lucrari. fotografia cu Maria e superba. tinem pumnii sa fi fost "cu folos" aceasta activitate comuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa coronita!

    Vreau sa invat si eu cum se face! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, sa fie intr-un ceas bun! :) Si simbolistica e frumoasa...Un cerc de flori pe care l-ati inchis acum, impreuna! Sa va fie acomodarea lina!
    Va imbratisam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim !
    Miha, in curand un post cu tutorial. :)

    Astazi, adica a doua zi dupa eveniment a fost cea mai vesela zi de pana acum la gradinita. Nici cand am ajuns sa o luam nu a mai plans, era un moment critic.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...