duminică, 26 iunie 2011

BLW

6 luni jumatate. O diversificare reusita! Dupa ce Maria a inceput sa manance abia la 1 an si 3 luni, poate si mai mult (dar deja eram zen), mi se pare o incantare sa o spal pe Sara dupa fiecare masa. Totul a inceput asa:


baby led weaning

Alternam autodiversificarea cu lingurita, dar ea singura are spor mai mare. Ii place sa tina mainile in castronelul de mancare si mormaie mereu cand ii place ce papa. Parca ar fi comentator profesionist.
Astazi am tinut la steamer 10 minute o jumatate de para, am curatat-o de coaja si i-am dat-o in manute. Era ca un soricel, nu a luat-o de la gurita, o recupera imediat cand ii cadea si o intorcea pe toate partile. A mancat ca la carte.:)) Bineinteles ca mult suc a ajuns in bavetica cu buzunar, pe care apoi a varsat-o pe noi, ca doar o tineam in brate!:D Insa asta e doar meritul ei:



Happy BLW! :)

4 comentarii:

  1. bravo, Sara! chiar voiam sa te intreb cu ce ai inceput de data asta diversificarea :) mai da detalii

    RăspundețiȘtergere
  2. am inceput cu avocado, apoi cu legumele, dar tot avocado baza, ca l-a considerat delicios.:) Asa ca am adaugat intai fasole verde, apoi cartof dulce, dovlecel. Toate cu LM. Nu fac supe, ca LM vreau sa fie baza inca. Am introdus banana, para si cereale seara. Ce se poate ii dau in manuta sa manance. Fructele toate sigur.:) Si avocado cand a fost f bine copt. Ea s-a autodiversificat pe neasteptate. (mie si Mariei ne place sa mancam felii de avocado simple. Eu cu Sara in brate, ofc, asa ca a inhatat una si asta a fost.) Matei pare potrivit si el pt BLW, dl Capsunica.:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am blocat la fasolea verde, dar voi oferi si legumele intregi. Are mult spor.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari Sara!
    Tu scrie, ca eu iau lectii:)
    Imi place la nebunie headerul

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...